Underhållning på fest – så enkelt fixar du den till dina gäster

Det finns många barns underhållare i Sverige och de omgivande områdena, du behöver bara göra en snabb Google-sökning efter Oliver trollkarl och du har mer än tillräckligt att välja mellan. Det finns clowner, trollkarlar, feer och pirat tema evenemang arrangörer som specialiserar sig på underhållande för barnfester.

 

Bara ett par av de bästa i nordväst (och öst):

Jing Jang Joo Jong – Det galna paret som skapar en magisk främmande värld att underhålla med.

 

Gör en önskad underhållning – Specialiserat på sagor för barn

Så om du kämpar för att tänka på något att göra, hyr bara en underhållare, de flesta är medlemmar i Equity så att de är kvalitetsartister. Se till att de har en ansvarsförsäkring, så att eventuella skador från aktiviteterna är helt täckta och du har inget att oroa dig för. Du kan också vilja kolla för CRB-clearance som många av dem annonserar med.

 

Utrustning för bästa underhållningen

Är det en dans, en, en boll, en dusch? Oavsett om det är en födelsedagsfest, överraskningsfest eller en lugn brittisk tefest finns det en del utrustning du borde se till att du har!

 

Nedanstående saker är inte alltid nödvändiga, men de brukar vara, och det är alltid bra att ha tillfälle att 1 gäst begär dem:

  • Plastkoppar (för om det går ut, är det bäst att inte ha glas)
  • Plastbestick (av samma skäl som ovan men också för att du kan kasta bort dem och inte behöva tvätta dem!)
  • Pappershanddukar (eftersom någon kommer att spilla något … någonstans.)
  • Plaster (även plast bestick kan klippa!)
  • Flaskor med vatten (för utmattade barn och berusade vuxna!

Det är grunderna, och självklart om du är catering för en viss typ av parti behöver du dina nischprodukter, barnpartier har normalt alltid ballonger, glöm inte helium, eller ens enklare, köp bara förfyllda ballonger, På det sättet behöver du inte blåsa upp dem, det kan ta mycket av dig. För temapartier tillhandahåller underhållarna ibland kunder för barnen eller något för att hjälpa dem att känna sig mer involverade, men det är värt att kolla med dem före hand och om inte kanske hyr kläder eller bara ett token-stycke (pirathatt / ögonplåster) att ge till barnen det verkligen stärker atmosfären. Du kan vanligtvis pruta med outfit butiker eftersom de inte har riktiga priser, så gå hårt och säg att du har en fest för 20 barn och behöver 20 outfits kan du få dem för £ 10 varje! Du kan bara få tur.

 

Det finns några saker som ställer in några underhållare bortsett från de andra. De betyder inte nödvändigtvis att de blir bättre, men de betyder att personen har tagit de extra stegen av professionalism i underhållning, försäkring och säkerhet.

 

Logotyper för att leta efter på webbplatser:

 

  1. Aktiebolagslogotyp: Att vara medlem av Equity, den professionella artisten och den kreativa utövarens institut garanterar vanligtvis att underhållaren har klassificerats eller åtminstone uppvisat en hög prestationsförmåga och professionalism. Återigen betyder det inte absolut att de blir bättre än någon som inte är medlem, men det är alltid en bra försäkran, eftersom det inte finns något värre än att ha en underhållare vända upp vem som inte är … underhållande, speciellt när det finns en hård folkmassa, amatörism skiner verkligen igenom och kan göra situationen mycket besvärlig.

 

  1. Allmän ansvarsförsäkring: Det här är förmodligen det viktigaste om du har mer än några barn att bli underhållna. Det finns så många små saker som kan gå fel, från ett tips över en högtalarkabel, svälja en poppad ballong, skada underhållarna eller klientens utrustning. Men om någon har ansvarsförsäkring åtminstone vet du att eventuella skador på dina nära och kära är helt täckta, och det stoppar “vems fel var det” debatt och sparar människor mycket pengar.

 

  1. CRB Checked: Det här är den minst viktiga av de tre, men det visar att de har gått ett annat extra steg för att bevisa att de är lämpliga att arbeta med barn och i känsliga situationer. Det återspeglar inte riktigt underhållningsvärdet, och det finns generellt ingen risk för barn på fester när vuxna fortfarande finns övervakande, men det är en annan bra försäkran om de har det.